乳製品は免疫力をサポートし、慢性的な炎症を抑え、全身の健康に役立てられる可能性があります。プロフェッショナルアメリカンフットボールチームのスポーツトレーナーと栄養士から効果的な方法を学びましょう。実は、乳糖過敏症のアスリートでも、乳製品のパフォーマンスと回復効果を得る方法があるのです。
Replace water with milk in soups for a creamier and more
Red wine vs milk. The next time you spill some red wine, try wetting a cloth with Real California Milk and blotting the stain for some instant stain
Mmmmm is for milk. Real California Milk is a top source of Vitamin D, which helps support strong bones and may also protect against diabetes, hypertension, heart disease and certain cancers.
Cottage cheese can be used in place of cream cheese or Ricotta in many dips and desserts. You can even blend cottage cheese to create a smoother texture before adding it to
First come, first served: cottage cheese is thought to be the first cheese made
Cottage cheese is part of the family of fresh cheeses that are rindless and not intended to be ripened or aged in order to develop flavor.
Brrr. Chill your cream, bowl and beaters before whipping for the
Half and half is a mixture of whole milk and cream that contains between 10.5% and 18% milkfat.
Cream was first used by the Romans in the 9th Century AD. Nowadays, to be called cream, it must contain
at least
Get fraîche: Add some chopped fresh herbs to crème fraîche for a
Crème fraîche is great for cooking because it can be boiled and reduced
Crème fraîche is a matured, thickened cream that was first created in Normandy, France. It has a slightly tangy, nutty flavor and velvety
Butter can be stored in the freezer for up to six months. Just wrap the original package in aluminum foil and
you're good
West is best! More butter is produced in California than anywhere else in the country. Its flavor, moisture and melting properties make Real California Butter a must-have on every
Butter is made by churning or shaking pasteurized cream until the milkfat separates from the remaining fluid. It’s been used in the kitchen for centuries.
Buttermilk can be kept for up to three months in the freezer. Just make sure it's in an
In spite of its rich name, buttermilk is surprisingly low in fat and calories. It can also be substituted for mayonnaise in
Buttermilk was first discovered while making butter. Nowadays, it's made from nonfat or low-fat milk
that
After serving ice cream, return it to the freezer immediately to prevent the formation of ice crystals that can occur when ice cream is partially thawed
We all scream for ice cream! The entire country celebrates National Ice Cream Month every July. The most popular ice cream flavors in the U.S. are vanilla, chocolate, Neapolitan
Ice cream is a sweet and creamy frozen treat that's usually made from cream, milk, sweetener, flavoring
and
To prevent curdling when using sour cream in hot dishes, add it as late as possible during preparation and be sure to heat it gradually and
Sour cream acts as a fat to produce moist, tender textures in cakes
Early versions of sour cream were created when fresh milk was left out at room temperature and the cream rose to the surface. Nowadays, it's created by culturing or acidifying
For whipped cream with a little extra tang, add half a cup of plain yogurt and whip it
Yogurt, it's not just for breakfast! Mix a tablespoon of Real California Yogurt with a teaspoon of honey to create a honey facemask. Apply it and let it set for about
10 minutes
Yogurt plays well with others: From a healthy breakfast to a delicious salad dressing, yogurt is as versatile as it is delicious. Plus, many lactose-intolerant people can enjoy
乳製品は免疫力をサポートし、慢性的な炎症を抑え、全身の健康に役立てられる可能性があります。プロフェッショナルアメリカンフットボールチームのスポーツトレーナーと栄養士から効果的な方法を学びましょう。実は、乳糖過敏症のアスリートでも、乳製品のパフォーマンスと回復効果を得る方法があるのです。
エネルギー維持と減量のためにたんぱく質の摂取量を増やしませんか?ホエイ、ミルクプロテイン濃縮物、アイソレート、カゼインなどの牛乳由来の高性能たんぱく質によって強化された食品は、他のプロテインよりも優れています
プロのアスリートでも趣味として楽しむアスリートにとっても、乳製品はパフォーマンスを最大限に発揮するのに役立ちます。プロフェッショナルアメリカンフットボールチームのスポーツトレーナーと専属栄養士によるコツやレシピを参考に、乳製品がどのように回復を促進し、怪我を予防するかご紹介します。
本物の牛乳はおいしいだけでなく、体にも良いのです。骨や筋肉、免疫システムの健康を維持するために必要な栄養素がたっぷり含まれています。
本物の牛乳はおいしいだけでなく、体にも良いのです。骨や筋肉、免疫システムの健康を維持するために必要な栄養素がたっぷり含まれています。
体を思いやることは大切です。ヨーグルトには、免疫システムをサポートする亜鉛、筋肉組織の構築と修復を助け、丈夫な骨を維持するたんぱく質とカルシウムが含まれています。
心臓の健康を支えるおいしい食べ物があります。それは牛乳やチーズ、ヨーグルトです!最近の研究によると、乳製品を食事に取り入れることで心臓病のリスクを低下させる可能性があると言われています。
ビタミンAやビタミンDなどの必須栄養素、高品質のたんぱく質を豊富に含む天然の牛乳に勝るものはありません。牛乳と代替ミルクとの比較をご覧ください。
最近の研究で、ヨーグルトの摂取量が多いほど、骨のミネラル密度や身体機能が向上するという報告があります。ヨーグルト好きの人は特に驚かないかもしれませんが、ヨーグルトには、天然の微量栄養素、ビタミンD、ビタミンB群、カルシウム、たんぱく質が含まれています。
イリノイ大学の新しい研究によると、乳製品は生後6ヶ月以上の子供にとって高品質のたんぱく質源であり、大豆たんぱく質源と比較しても一貫して高いスコアを示しています。
乳製品はおいしいだけでなく、体にも良い効果があります。乳製品を摂取することには多くの健康上のメリットがあり、牛乳を飲んだり、ヨーグルトを食べたりすることで、全体的な骨量の減少を抑えることができることが研究で明らかになっています。
新たな研究では、高脂肪の牛乳、ヨーグルト、チーズ、アイスクリームを選択するのは多くのメリットがあることが示されています。メリットの中には、糖尿病のリスクの低下、心臓や消化器系の健康、さらには減量をより簡単にすることなどが含まれています。
牛乳、チーズ、ヨーグルトなどの乳製品には良質なたんぱく質が多く含まれており、アメリカ人の摂取するたんぱく質の約5分の1を占めています。乳製品には他にも多くのメリットがあります。例えば牛乳は、カルシウム、ビタミンD、カリウムなど、子供から大人まで食生活に欠かせない栄養素を多く含んでいます。
乳製品を食べることが生活の質に関係するのかについて評価した5年間の研究の中で、初期段階の結論としていくつかの好意的な結果が出ています。5年目の結果として、12歳から17歳までの間にヨーグルトの消費量が多かった思春期の少年は、消費量が少なかった同世代の少年に比べて、生活の質と精神的な幸福度が全体的に高い結果となりました。
牛乳、チーズ、ヨーグルトの消費が心血管疾患のリスク低下と関連していることはすでにご存知かもしれません。さらに、新しい研究では、バターの摂取が2型糖尿病のリスク低下だけでなく、他のメリットにも関連していることが分かってきました。バターを楽しむにはもってこいの理由ですね。
1日に一人前分の低脂肪乳製品を食生活に追加すると、2型糖尿病のリスクが10%低下する可能性があります。
チーズ・トレイル・マップを使って、リアル カリフォルニアのチーズ生産者を訪ねてみませんか?
Download Mapレシピ考案者:アトリエデコパン http://atelier-decopan.com/ ライ麦種の食パンの微かな酸味とスモークチェダーのウッディな香りがマッチ。 キュウリやニンジンのラペ のフレッシュな食感が重なり、最後まで食べ飽きない。
レシピを見る表面にカリカリ生地をのせて焼いた、ひび割れがカリカリ香ばしくてアクセントになったダッチブレッド。 中はふわふわもっちり生地に、コクと香りの良いスモークチェダーチーズとベーコンを包んだ、食事になるチーズパンです。 レシピ考案者:料理研究家 ぱお x COTTA
レシピを見るかたすぎないプチフランスはいかがですか? コクのあるチーズをたっぷり包んだ、パリッとおいしい丸型のフランスパンです。 パン生地はオーバーナイトでじっくり発酵させて、うまみがグッと増していますから、味わい深いチーズにも負けませんよ。 焼成時には、シュレッドチーズをトッピングして、香ばしく仕上げます。 流れ出たチーズがカリカリに焼けたところもおいしいし、もちっとやわらかいクラムもおいしい。 芳醇なチーズの香りが楽しめる、食べきりサイズのプチフランスです。 レシピ考案者:cotta x 料理研究家takacoco
レシピを見るレシピ考案者:MORETHAN BAKERY(モアザン ベーカリー)シェフブーランジェ神林 慎吾氏 https://www.mothersgroup.jp/shop/morethan_bakery.html
レシピを見るレシピ考案者:Restaurant L'affinage (レストラン ラフィナージュ) オーナーシェフ高良 康之氏 https://laffinage.jp/index.html ペアリングワイン:Emblem , Sonoma County Brut NV
レシピを見るリアル カリフォルニア
レシピブック
It’s time to roll up your sleeves and get down to business! Our recipe book is full of the latest and greatest as well as your classic favorites. And the best part? It’s only a click away.
カリフォルニアの酪農家は、牛が健康、快適、安全でいられることに非常に気を遣っています。動物の飼育について真剣に考え、牛が健康で快適に過ごせるように努力しています。
高品質の牛乳を生産するためには、乳牛が健康かつ十分に世話されていなければなりません。ストレスを感じている牛は、牛乳を出す量がはるかに少なくなる、あるいは全く出なくなることもあります。
乳牛は、獣医による定期的な健康診断、予防接種、病気の迅速な治療など、定期的な獣医療を受けています。
酪農家は、健康な牛によって生計を立てています。栄養価の高い食事、適切な獣医療、健康的な生活環境を提供することで牛の世話をしています
カリフォルニアには、牛の快適性と飼育のためのシステムやベストプラクティスを維持するための経済的な能力を備えた、世界で最も近代的で技術的に進んだ、効率的な酪農経営を行っている酪農家が数多く存在します。
2010年、アメリカの酪農グループの連合は、National Dairy FARM Programを州全体で開始することを発表しました。FARMはFarmers Assuring Responsible Management(責任ある経営を保証する酪農家)の頭文字をとったものです。FARMの目的は、酪農家が家畜に対する倫理的な扱いを実証し、アメリカの酪農家の飼育方法に一貫性を持たせることを支援することです。
乾燥した新鮮な寝床が牛を快適で健康な状態に保ちます。(酪農家の中には、牛のためにウォーターベッドを設置しているところもあります。)
フリーストール牛舎(個別の牛床)、共同の牛房(ペン)、放牧のいずれも、牛は好きなときに自由に動き回って食べたり、飲んだり、運動したり、毛づくろいをしたり、休んだりすることができます。そしてこの3つのスタイルのどれにおいても、牛は仲間と自由に交流することができます
牛は1日24時間いつでも食料ときれいな水を摂取することができます。
カリフォルニアの暖かい地域や温かい時期の間は、牛の休息場所や搾乳場所に扇風機やウォーターミストを設置して温度を下げています。また、牛が常に日陰に入れるように配慮されています。